Home
xfactor
27 feb 2007
Posted by Menno, and filed under Muziek

Geloof me, ik zal zal de laatste zijn die beweert dat een popster niet van image moet veranderen. Sterker, het kan erg goed werken. Mijn grote held Bowie deed het bij elk nieuw album dat hij uitbracht. Dan was hij Ziggy Stardust, dan The Thin White Duke en dan weer zichzelf. Een totale make-over qua uiterlijk én muziek is verfrissend en (commercieel) uitgekookt.

Niet alleen Bowie had dat door (al deed hij het ook om zich uit verlegenheid te verschuilen achter een masker), maar ook grootheden als Madonna, Prince, Michael Jackson en muts Mariah Carey. Zelfs Britney Spears loopt tegenwoordig met een drastisch andere hoofd te pronk: coupe Karel van de Graaf. Noem haar totaal wacko en ontspoord, ze heeft wel alle aandacht.

Nu vind ik miss Spears weinig tot totaal niet boeiend, iemand als Joscelyn Stoker, a.k.a. Joss Stone daarentegen, ja, dat vind ik wel een interessant tiep. Niet alleen kan ze zingen als een grote, ze schrijft zelf haar nummers en ziet er ook nog eens leuk uit. Kijk maar:

Een leuk vlot jong meiske in neo-hippie stijl.
Een leuk vlot jong meiske in neo-hippie stijl.

Maar kleine meisjes worden groot. Stone, inmiddels 20 jaar, gooit het roer met de komst van haar nieuwe album ook om en veranderd radicaal van uiterlijk en lijkt hiermee een tweede Beyoncé of die andere draak, Christina Ag…Agilu….Aguilera te worden. Zo zonde!!! Kijk nou eens:

Oh my god!
AAAAAAAAAAAAAAAAARGH!!!!

Gelukkig is de muziek nog goed, hoor ik je denken. Ik help het je hopen. Ik heb alleen een paar nummers gehoord die op haar website te beluisteren zijn. En ik werd er niet vrolijk van. Loopt er weer zo’n debiele rapper doorheen te blèren. Het schijnt hip te zijn om een neger door je muziek heen te laten ‘yeah’-en en ‘uh-huh’-en. Ik denk ook aan ex-leuke zangeres Nelly Furtado. Het lijkt wel of alle puurheid en integriteit na één of twee albums uit de zangeressen is gezogen en er een vercommercialiseerd plastic zingpop overblijft.

Maar goed. Laten we het in het geval van Joss op een verlate puberteit gooien. En het kan tenslotte niet altijd feest zijn. Ik hoop dat haar volgende image weer naar mijn wens is; meer hoeft van mij tenslotte niet.

22:21
Tags:
xfactor

5 Responses to “Joss Stone aangerand”

 1. Menno schreef:

  “Ik hoop dat haar volgende image weer naar mijn wens is; meer hoeft van mij tenslotte niet.”

  HAHAHAHAHA!

  You suck.

 2. Mennomail schreef:

  Dank voor deze zinvolle opmerking.

 3. Richard schreef:

  Menno, ik ben het helemaal met je eens. Haar nieuwe imago wordt door veel mensen gewaardeerd, maar niet door mij. Geldt ook voor hoe het met Nelly Furtado (trouwens ook voor Christina Aguilera) ging het eerste album. Alles moest ineens anders.
  Waren ze nou commercieler voor of na hun vernieuwde imago? Lijkt me een discussiepuntje, maar ze zijn niet voor niets beroemd geworden met hun originele imago en dat is waar veel mensen toch naar terug verlangen bij zulke sterren. Geldt voor mij in ieder geval wel.

 4. Lineke schreef:

  hm, nou ik ben het totaal niet met je eens. Ze maakt erg goede muziek! dus ik bedoel, wat is je probleem? haar 1ste look was tof, haar 2de weer wat toffer! nou laat haar maar doen wat ze wilt dan komt alles goed. dus, geen gezeur meer over joss stone!

  danku.

 5. mb schreef:

  get a life dude

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.