Home
xfactor
14 jul 2017
Posted by Menno, and filed under Family guy, Muziek, Video

Toen ik 7 jaar was kwam Michael Jacksons ‘Thriller’ uit. Ik weet nog heel goed dat ik schijtersbenauwd was van de 13 minuten durende videoclip.

Wacko Jacko veranderd hierin in een weerwolf (op dezelfde manier als in de film ‘An American Werewolf in London’ – doodeng dus) en in een zombie.
Een vriend van mijn oudere broer maakte me wekenlang doodsbang door alleen al het nummer te zingen.
Later kwam het goed en durfde ik te kijken. Helemaal fantastisch vond ik het. Heb op mijn 16e nog een keer de videocassette gekocht met de making of (tip!).

Dylan is nu ook 7 en een groot Michael Jackson fan. Hij vind al zijn snelle nummers helemaal te gek en kijkt graag naar zijn clips, zijn dansmoves imiterend. Echter, Thriller mocht ‘ie nooit zien van mij. Mijn eigen traumaatje kwam steeds naar boven. Tot gisteren…

Toch maar eens opgezet. Samen kijken, met de hand op de spatiebalk mocht het echt te eng worden. Maar Dylan lachte erom. Het was TOTAAL niet eng. Hij was al zoveel gewend van de zombies in Minecraft, van Plants versus Zombies en al die tientallen films en series die hij zag. “DANSZOMBIES!”. Hij vond het fantastisch.

Achteraf was mijn angst voor niets, want wat ziet het er lullig uit (zie bijvoorbeeld de studiolampen in beeld op 6’27”). Maar destijds was dit de creepy shit. Inmiddels lachen we erom. Dylan zeker.

De clip blijft overigens geweldig:

12:04
Tags:
xfactor

5 Responses to “Jeugdtraumaatje: Thriller”

 1. Michael Minneboo schreef:

  Haha! Wat tof is dit. Dat Dylan zich rotlacht om Jacksons thriller. Vond het destijds ook eng, maar ik was als kind dan ook een bangerik. Echt een MJ-fan ben ik echter nooit geweest. Wil je nog harder lachen: ga met hem de clip van ‘Bad’ kijken… 🙂

 2. ambercrou schreef:

  Good day and welcome to my blog . I’m Amber.
  I have always dreamed of being a novelist but never dreamed I’d make a career of it. In college, though, I assisted a fellow student who needed help. She could not stop complimenting me . Word got around and someone asked me for to help them just a week later. This time they would pay me for my work.
  During the summer, I started doing academic writing for students at the local college. It helped me have fun that summer and even funded some of my college tuition. Today, I still offer my writing skills to students.

  Academic Writer – Amber Crouch – Newbiestudios Company

 3. Exactly how would certainly you use $91412 to make more cash: https://get-5-btc-per-day.blogspot.co.uk?f=26 schreef:

  Paid Studies: Make $9858 Or Even more Weekly: https://get-2-btc-per-day.blogspot.be?t=58

 4. Earnings on the Internet from $5548 per day: https://q2-get-4000usd-per-week-162.blogspot.com.es?v=27 schreef:

  How to make money on the Internet from scratch from $6174 per week: https://q1-get-9-bitcoin-162.blogspot.ca?e=89

 5. qgkyajhzl schreef:

  Круто + за пост

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.