Home
xfactor
3 sep 2007
Posted by Menno, and filed under Overpeinzing

Herman Finkers met ‘Na de pauze’ tijdens de pauze:

Herman Finkers

Gister in de Kleine Komedie, zijn derde voorstelling na zeven jaar. Een nieuwe show, die voor het grootse deel bestond uit Finkers’ ideeën over en reflecties op de ziekte die hij onder leden heeft. Er is een milde vorm van leukemie bij hem geconstateerd. Het leverde desondanks geen beladen programma op, maar wel een hele nieuwe Herman Finkers. Nog altijd in voor een gortdroge woordgrap, maar meer dan ooit tevoren filosoferend over de dood, het hiernamaals, zijn eigen begrafenis en de kankerziekte die leukemie is.
Een mooie avond, al zat er een liedje of tien teveel in en zijn de grappen en grollen (want het was niet enkel drama) niet meer zo sterk als voorheen.

1:05
Tags:
xfactor

3 Responses to “In de pauze”

  1. Mike's Webs schreef:

    Tja, die liedjes in die cabaretprogramma’s ook altijd. Het merendeel is niet aan mij besteed moet ik zeggen. Youp van ’t Hek kan het wat dat betreft ook beter bij zijn grappen houden.

  2. Mike's Webs schreef:

    Ik hoorde trouwens van Tas en Merel dat we elkaar zijn misgelopen bij Manuscripta. Had je het weer snel gezien? Greets, Mike

  3. Maurice schreef:

    Finkers is gewoon goed.

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.