Home
xfactor
12 okt 2007
Posted by Menno, and filed under Muziek

Geen noot gespeeld, geen woord gezongen. En op de voucher er stond nog wel dat Lou Reed zou optreden. Nou is dat ook wel erg breed intrepeteerbaar. Net als de Warhol tentoonstelling die mr. Reed met zijn toespraak van 20 minuten opende.  

Intrigerend persoon, die Reed. Stond ‘ie daar zo ineens op een paar meter afstand. Lou Reed! Lou f*cking Reed! In het Stedelijk Museum! Hiero, in Mokum!

Tussen de bobo’s, kunstenaars, alto’s en Warhol-lookalikes, stond deze jongen ineens. Met de VIP uitnodiging in de hand. “Dancing with the big boys” zeg maar. Aan het eind durfde ik onderstaande nog te filmen. Reed haalt een anecdote op over Warhol en de vinylplaat ‘I’ll be your mirror’ van zijn Velvet Underground. Warhol vond de loop uit!

De bijzondere tentoonstelling ‘Andy Warhol – other voices, other rooms’ is tot en met 13 januari te zien in het Stedelijk Museum. En het is echt de moeite waard. En Lou Reed is gewoon cool.

Warhol

0:26
Tags:
xfactor

3 Responses to “I’ll be your mi…”

  1. Janna schreef:

    Ja, ik ga!

  2. Mike's Webs schreef:

    Ik ben jaloers: Lou Reed Live… ook al trad ie niet op, toch very cool. Warholtentoonstelling in Edinburgh gezien. Was zeker de moeite waard!

  3. Dean schreef:

    Hey, waar is de kwis? Waar is onze begeerde kwis nrtoe?

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.