Home
xfactor
23 dec 2007
Posted by Menno, and filed under MennoKwis, Overpeinzing


Ho ho ho! Daar is-ie weer! Een 12(!)-delige MennoKwis nummertje 21 met een heus kerst-thema! En omdat het strakkies twee dagen luieren en vreten is, heb ik ‘m verder niet té makkelijk gemaakt, want je hebt toch zeeën van tijd.

Een extra 5 punten zijn te verdienen als de de volgende bonuszin zo origineel mogelijk afmaakt:
‘Een MennoKwis is altijd de shizzle, …’.

Vul het in op het antwoordformulier. In totaal zijn er dus 17 punten te verdienen. Sla je slag! Ik heb verder niet uitgepakt qua prijzenregen, want te winnen is wederom: een MennoKwis Joker. En kijk vooral hier als je de regels bent vergeten.

Klik op de thumbnail om de MennoKwis groot in een nieuw venster te openen. Stuur de antwoorden in voor vrijdag 28 december. Dan worden nl. de antwoorden en winnaars bekend gemaakt. Twee dagen winst dus! Zet ‘m op en een leuke kerst gewenst.

MennoKwis 21: Kerstspecial!

Het is niet meer mogelijk in te zenden. Binnenkort MennoKwis 22!

2:25
Tags:
xfactor

Comments are closed.

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.