Home
xfactor
19 mrt 2008
Posted by Menno, and filed under Actualiteit

Amsterdam, 19 maart 2008

Geachte meneer Wilders,

Vanmiddag werd ik er voor de zoveelste maal mee geconfronteerd. Lag ‘ie weer op mijn deurmat in een reclamefolder. Zelfs in de advertentiebalk van mijn MSN verschijnt ‘ie. Ik heb het over de man in de reclamecampagnes van telefonie aanbieder Telfort. Ik vind deze figuur erg opdringerig en irriteer me mateloos aan zijn gedrag, zijn hoofd, zijn kleren, gebaartjes en mimiek.

TelfortnerdTevens doet deze übernerd behoorlijk aan leentjebuur bij een soortgelijk karakter uit het buitenland, Mr. Bean, een behoorlijk populair acteur in Nederland. Ook wil ik benadrukken dat de Telfortman de Nederlandse taal in zijn geheel niet beheerst, daar hij tot tweemaal toe een Frans woord in de mond neemt en dit ook nog eens slecht uitspreekt. Het klinkt een beetje als ‘Fitna’. De agressieve reclamecampagne van Telfort is op z’n zachtst gezegd on-Nederlands en dat moet ook u alert maken. Nog even en de oud-Hollandsche commercial is verdwenen.

Hieronder heb ik ter illustratie een voorbeeld van de “Fitna-commercial” geplaatst. Ziet u die gemaakte lach en slechte spel? Een uitzetting is wel het minste wat u zou kunnen regelen. Als geboren en getogen Nederlander verwacht ik dat u actie onderneemt.

Met vriendelijke groeten,
Menno uit Nederland

Fitna-commercial

2:00
Tags:
xfactor

One Response to “Telfortnerd”

  1. Mike's Webs schreef:

    Misschien als het mannetje een baard gaat dragen en met een Koran gaat rondlopen dat Geert wel luistert. Voorlopig lijkt hij me eigenlijk wel verwant aan dit irritante mannetje.

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.