Home
xfactor
8 mei 2008
Posted by Menno, and filed under Games, New York

Later wat meer over New York, maar eerst nog even dit:

GTA4. De stad hing er vol mee. Op elke hoek, op elke public phone, op billboards en op de magazines in de kiosken was het één en al GTA4. Zelfs deze originele Keith Haring muurschildering moest zonodig worden weggedrukt door door deze lollylikkende del.
Het spel der spellen (volgens velen) speelt zich af in het fictieve Liberty City, dat gebaseerd is op New York City. Wat dat betreft is de flinke promotiecampagne niet heel vreemd, maar overdrijven is ook een vak.

Toch kijk ik er wel naar uit. Met veel plezier speelde ik de brute voorganger ‘GTA San Andreas’ en ik heb oprecht zin in deze nieuwe aflevering. Helaas is het nog even neuspeuteren, aangezien ik geen PS3 of XBox360 bezit. Misschien is God in een goeie bui en released Hij ‘m snel voor de PC.

Overigens hing iets verderop (we’re talking East Houston Street) een gigantische PSP te pronk. Nerd als ik ben, moest ik deze natuurlijk even beetpakken:

Grote PSP

0:49
Tags:
xfactor

2 Responses to “Liberty City for real”

  1. Mike's Webs schreef:

    De macht van de alomaanwezige lollylikkende del mag men niet overschatten. Stond trouwens laatst nog een interessant artikel in de pers over virtuele steden en dan met name over GTA4 (maar kan het zo snel niet online vinden. Wellicht heb jij meer geluk. Stond in de nrc geloof ik.)

  2. Mike's Webs schreef:

    overschatten moet natuurlijk onderschatten zijn.. damn

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.