Home
xfactor
6 jun 2008
Posted by Menno, and filed under Portfolio, Strip

Niks te doen dit weekend?
Mooi zo, want in Haarlem vindt het tweejaarlijkse stripfestijn weer plaats!

Twee dagen lang zal het centrum van Haarlem in het teken van strips staan. Mooi hè? Expo’s, nationale en internationale tekenhelden, feesten, terrasjes, bier en natuurlijk de Small Press beurs op de Grote Markt. En dat is exact waar je ondergetekende zult aantreffen!

Ik zal daar weer een kraampje bemannen met mijn goede vrienden van Studio Nieuw Gehoer. Stuk voor stuk komen we met nieuw stripgoed en allemaal zijn we goedgehumeurd. Ikzelf kom dit jaar met een unieke set ansichtkaarten, ingelijste prenten, buttons en nog wat verrassingen. Uiteraard is Bloeddorst ook weer te koop, welke ter plekke gesigneerd zal worden door alle Bloeddorst-auteurs (want ja, ze zijn er echt bijna allemaal).

Trui EKDeze aflevering van TRUI zal speciaal voor Haarlem én het EK beschikbaar zijn,
voorzien van een dikke vette krabbel.
Man, waar wacht je nog op?

Ik wil niet veel zeggen, maar daar MOET je natuurlijk bij zijn! Dus, stap in die trein, op de fiets of in de auto en scheur naar het Haarlemse. Ik geef je hoogstpersoonlijk een gouden handdruk en signeer op alles wat je maar koopt. En ik ben niet duur.

16:56
Tags:
xfactor

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.