Home
xfactor
10 aug 2008
Posted by Menno, and filed under Portfolio

Ik ben dit blog schandelijk aan het verwaarlozen. Laat ik het op de vakantietijd gooien. Komkommers enzo. Je kent het. Het kan ook liggen aan het feit dat al mijn tijd momenteel gaat zitten in mijn nieuwe baan, mijn nieuwe site en mijn zeer gewaardeerde vrije tijd. Het tekenpotlood heb ik dan ook al sinds een paar maanden niet meer opgetild. Om de categorie portfolio toch nog wat meer vulling te geven, hieronder wat oud-recentelijk werk.

De eerste pagina van ‘Insomnia’, een strip die in ‘OostWest’ wordt gepubliceerd. “manga”-stripalbum dat eind september verschijnt bij Uitgeverij Bee Dee. Zie ook mijn eerdere posts hierover hier en hier:

En een drietal (van de 25) tekeningetjes die ik maakte voor een educatieve uitgeverij. Komt een deze dagen in een boekje over jongeren en sport. Ik heb gepoogd een soort van mangastijl aan te nemen.

En kijk vooral ook even naar deze nieuwe site: Kaart zonder Baard. Een ‘e-card site met een beetje karakter’. Acht tekenaars (waaronder ondergetekende) leveren de kaarten die jij dan weer kunt verzenden. Ik geloof dat ‘ie nog under construction is, maar hij is er bijna. Ik zou ‘m gewoon al bookmarken als ik jou was!

Oh, en op Eeuwig Weekend schreef ik onlangs een analyse van David Bowie’s album “Heroes”. Hiero.

Zo. Nu weer van die gewaardeerde vrije tijd genieten.

20:12
Tags:
xfactor

One Response to “Updeet”

  1. Mike's Webs schreef:

    Ziet er allemaal goed uit Menno. Ben benieuwd naar het vervolg van Insomnia.

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.