Home
xfactor
15 sep 2008
Posted by Menno, and filed under Portfolio, Strip

Vandaag kwam mij ter oren dat Trui als strip is overleden.
‘Wie is Trui?’, hoor ik je zeggen. Trui is een zeer dierbaar stripfiguurtje van mij, die ik samen met Arnoud de Jong en later Johan de Rooij als scenaristen jarenlang levend heb gehouden in meer dan 30 strookstripjes.

Op de officiële Trui site heb ik het trieste nieuws bekend gemaakt, en speciaal voor alle Trui fans (want die had ze, getuige de Trui fanclub op Hyves), hieronder de laatste Trui mopjes (klik voor groter formaat).

Snif.

0:24
Tags:
xfactor

4 Responses to “RIP: Trui”

 1. Aukje schreef:

  Ook wel jammer om een creatie ter ziele laten gaan. Er zaten nog wel wat leuke grapjes met astro-tv in!

 2. hallie schreef:

  mijn oprechte deelneming..gecondoleerd..

 3. Mike's Webs schreef:

  Trui alweer dood? Het arme mens is net opgestaan…

 4. Litha schreef:

  Jammer, ik had ze net ontdekt…

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.