Home
xfactor
16 nov 2008
Posted by Menno, and filed under Overpeinzing

Nieuw!

Gekkenhuis. Een gloednieuwe lay-out hier op Mennomail. Het ouwe weblog en mijn portfolioruimte heb ik samengevoegd en op de root van dit domein geflikkert. Mocht je de oude MennoBlog volgen via RSS, dan dien je vanaf heden je feedlezer aan te passen: http://www.mennomail.nl/feed.

De site is nog lang niet af, maar het archief is wel al terug te lezen en alles is te bekijken. Hier en daar overlappen plaatjes de zijbalk en zijn sommige teksten nog in die schitterende Engelse taal, maar dat zal in de loop der tijd nog wel veranderen. Voor nu alvast veel plezier op Mennomail.nl en laat vooral weten wat je van de nieuwe lay vindt!

Grtz,
Menno

3:34
Tags:
xfactor

9 Responses to “Nieuwe Mennomail!”

 1. Aukje schreef:

  Cool! Alleen in Safari ziet ‘ie er niet zo mooi uit… 🙁

 2. Michael Minneboo schreef:

  Ziet er erg mooi uit, Menno. Goed om te horen dat Mennomail weer actief is!

 3. Menno schreef:

  @Aukje: ja, Safari geeft kleurverschil. Jammer…

 4. Michael Minneboo schreef:

  @Aukje: Gewoon firefox gebruiken. Probleem opgelost!

 5. brasikurtz schreef:

  “persil”-achtige inspiratie?;-) mooi!

 6. brasikurtz schreef:

  p.s; ik heb ook safari(op apple) als browser,maar de keuren zien er perfect uit.

 7. brasikurtz schreef:

  kleuren.;-)

 8. Rutger schreef:

  Ik, de weblognerd was natuurlijk wel benieuwd wélke layout je hebt gebruikt voor dit prachtige hier. Ik zie een layout waarmee die ik oooit ook wil gebruiken. En trouwens, hoe doe je dat? Zo’n layout zo mooi pimpen? 😉

 9. Menno schreef:

  Dank , beste vrinden. Goed om te horen dat ‘ie bij jou wel okay is, brazikurtz! En Rutger: het is een wordpress thema, waarvan de background uit verschillende delen bestaat; die kun je dan gewoon bewerken. Hetzelfde geldt voor alle andere grafisch onderdelen.

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.