Home
xfactor
31 mrt 2009
Posted by Menno, and filed under Overpeinzing

Fukkit met die voornemens op 1 januari. Ik heb namelijk een voornemen die ik NU laat ingaan. 31 Maart: Voorneemdag, omdat het kán.

Vanaf vandaag neem ik me voor meer boeken te lezen
Ik vind lezen namelijk leuk. En alles wat leuk is moet je veel en vaak doen. Probleem met lezen echter is dat ik er nooit tijd voor vrijmaak (ik schreef er hier al eens over). Of er het geduld voor op kan brengen. Maar het roer gaat om. Vanaf heden ga ik minder achter de computer zitten en schuif minder snel achter de buis voor een potje teevee of film. Het boekenweekgeschenk, Een tafel vol vlinders van Tim Krabbé bijt de spits af.

Jij was erbij! U zijt mijn getuige. Spreek me er op aan als ik de boel laat versloffen. Gelezen zal er worden. Tot de letters dansen.

11:37
Tags:
xfactor

3 Responses to “31 Maart: Voorneemdag”

 1. Mike's Webs schreef:

  We houden je in de gaten, Menno. Over een half jaar komen we even bij je langs om de balans op te maken: hoeveel meters boeken je dan hebt verslonden. 🙂

 2. Scedan schreef:

  Je bedoelt dat je nu het voorwoord én de achterkant tot je gaat nemen? Of snap ik het niet helemaal?
  Belangrijker vind ik nog dat je blijft schrijven want wie schrijft die blijft!!!!! En dat wou ik graag zo houden…………………

 3. SdB schreef:

  Wanneer je eet dan geeft dit direct een vorm van bevrediging. Maar niet voor een persoon met een eetstoornis. Bij het lezen werkt dit net zo. Het bevredigd je of het staat je tegen. Dus je voornemen om lezen vanaf nu leuk te gaan vinden…….. ik weet niet of dit werkt.

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.