Home
xfactor
19 jul 2009
Posted by Menno, and filed under Family guy

Da’s schrikken he?

Nee, ik heb geen foto, noch weet ik of mijn toekomstige kind van het mannelijke of vrouwelijke geslacht is. Feit is wel dat mijn lieve vriendin en ik in blijde verwachting zijn. De echo’s en het beginnende buikje bewijzen het! Er is geen verzwijgen meer aan.

Niet dat ik het erg vind. Integendeel. Ben zo opgetogen as hell. Spannende tijden, man! Onwerkelijk ook, al die felicitaties en zelfs al babykleertjes (dank je mam!). Het grote wennen is begonnen.

P.S. Deze knuffel staat alvast op mijn verlanglijst. Als iemand een verkoopadres weet?

Alien

2:26
Tags:
xfactor

13 Responses to “De eerste foto van mijn dochter”

 1. rotjong schreef:

  ikea knuffel lijkt me

 2. Menno schreef:

  Nah, durven ze niet!

 3. bgm schreef:

  geveeliciteerd Menno! wij zijn ongeveer net zo ver, zo te lezen, (week13) die knuffel lijkt me ook wel wat, dus als je er nog achter mocht komen…

 4. Menno schreef:

  @bgm: hee wat leuk. Wij zitten op de 15 weken nu. Ik plaats een link naar de Alien knuffel als ik meer weet 😉

 5. serge baeken schreef:

  gefeliciteerd!

 6. Kingjay schreef:

  Ik vind wel deze discussie waar ze het stuk speelgoed ook niet kunnen vinden: http://www.buzzfeed.com/scott/scary-baby-toy-of-death

 7. Menno schreef:

  Ah, Kingjay, da’s een begin. Wel geleerd dat het een Facehugger heet! http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/bb/Alien-The_Facehugger.png

 8. Frank schreef:

  Gefeliciteerd!

  Die pop kan je gewoon op Amazon vinden. Hoop dat het linkje werkt, anders even zoeken naar “Alien Facehugger Plush with Egg Plush Toy”

  http://www.amazon.com/Alien-Facehugger-Plush-Egg-Toy/dp/B000HE58I8/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=toys-and-games&qid=1248160295&sr=8-2

 9. SdB schreef:

  Bij Ikea gekeken. Struisvogels, krokodillen, konijnen, beren, muizen in knuffelformaat gezien. Verder een gebouw vol aliens, maar ze bewogen allemaal nog. Dus daar heb je niks an.

 10. Nathalie schreef:

  Beter laat dan nooit (tja, ik check alle interessante weblogs lang zo vaak niet meer als vroeger): van harte gefeliciteerd!!

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.