Home
xfactor
4 okt 2009
Posted by Menno, and filed under Actualiteit, Portfolio, Strip, Zombies

Gisteren vond in stripwinkel Lambiek te Mokum voor de vijfde maal de 24 Hour Comic Day plaats. Wat dat is? Een stel gestoorde striptekenaars komt een etmaal samen om in 24 uren 24 pagina’s strip af te leveren. Een gegeven ooit bedacht door zelfverklaard stripgoeroe Scott McCloud.

24 Hour Comic Day in LambiekIk deed dit jaar voor de derde keer mee en net als vorige keren heb ik geen 24 pagina’s volgekregen. Sterker: ik haalde de 24 uur niet eens. Na 20 uren besloot ik de boel de boel te laten en naar huis te gaan. Te moe, te ongeïnspireerd, te afgeleid (veel te gezellig zoiets!) en te weinig zin. Hulde en respect dan ook voor de lieden die het wél volhielden. Een rijk geïllustreerd verslag van het evenement maakte Michael Minneboo op zijn site.

Afgehaakt of niet, ik krabbelde wel 9 stroken van mijn met Maarten Janssens verzonnen stripcreatie Zombieshit (werktitel) vol. Grappig bedoelde strookjes over een zombietje in een post-apocalyptische wereld.

Of dit concept geslaagd is mag jij zelf bepalen:

Zombieshit - Menno Kooistra - www.mennomai.nl

Zombieshit - Menno Kooistra - www.mennomai.nlZombieshit - Menno Kooistra - www.mennomai.nlZombieshit - Menno Kooistra - www.mennomai.nl

Zombieshit - Meno Kooistra - www.mennomail.nl

Zombieshit - Meno Kooistra - www.mennomail.nl

Zombieshit - Meno Kooistra - www.mennomail.nl

Zombieshit - Meno Kooistra - www.mennomail.nl

Zombieshit - Meno Kooistra - www.mennomail.nl

22:26
Tags:
xfactor

2 Responses to “Zombieshit”

  1. SdB schreef:

    Doet me denken aan de Sims. The Sims Zombies.

  2. Paul S. schreef:

    Dope shizzle!

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.