Home
xfactor
12 feb 2010
Posted by Menno, and filed under Actualiteit, Overpeinzing

Nee, ik hoef geen Parooltje. Wekelijks moet ik de “gratis krantje meneer?”-studenten van me af slaan als ik de supermarkt of HEMA instap.

Ik heb een aantal jaren geleden niet voor niets de krant opgezegd; te veel ellende. Schoot elke dag opnieuw in een zware depressie van het ene na het andere rotbericht uit het nieuws. Het nieuws op de Amsterdamse zender AT5 kijk ik ook al niet meer. Enkel rampspoed, moord, brand, verkrachtingen en vernederingen in de stad. Tenminste, dat is wat zij brengen.

De website kan er ook wat van. Stuitte zojuist op onderstaand overzicht. Vandaag, 12 februari 2010 21:36 uur. Snap je me nu?

at5

22:41
Tags:
xfactor

5 Responses to “Nieuws = ellende”

 1. Mike's Webs schreef:

  Menno, je maakt een duidelijk punt. Eentje die ik alleen maar kan onderschrijven. We hebben op dit moment een proefabonnement op de Volkskrant voor een paar weken. Ik sla de eerste secties altijd over en lees alleen de cultuurbijlagen. Veel leuker leesvoer.

 2. Hallie schreef:

  Hier wat nieuws waar je wel vrolijk van wordt: http://www.youtube.com/watch?v=ctaszjeaDK0

 3. SdB schreef:

  Ja Men, je hebt een duidelijk punt! Kommer en kwel, negativisme, Nederland massaal aan de antidepressiva. Het nieuws voegt aan het leven niets toe, maar sloopt het. Lees nu zelf weer de Donald Duck; wel moralistisch, maar wat staan de neefjes positief in het leven. Wordt hier heel blij van.

 4. Maarten schreef:

  pressiegroep meer sfeer roemloos ten onder gaat…
  ik zeg: emigratie naar Haarlem, subiet!

 5. Scedan schreef:

  Volkomen mee eens!!!! Dit, overigens gigantisch geselecteerde nieuws, voegt aan mijn leven niets toe. Althans geen vreugde. Uit zelfbescherming sluit ik me dus af van negativiteit in het algemeen. Word daar op zich al zo blij van!!!

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.