Home
xfactor
18 Sep 2010
Posted by Menno, and filed under Overpeinzing

Deze jongen is Car Owner. Net niet auto-eigenaar, maar Car Owner!

Sinds ik mijn rijbewijs heb en regelmatig gebruik maak van de autoleenservice van ConnectCar (de concurrent van Greenwheels), leek het me wel wat om de auto die ik het meest rijd te “beheren”. Dit houdt in: schoonhouden aan de binnen- en buitenkant, olie, benzine en ruitenwisservloeistof bijvullen, dat soort zaken. En voor elke actie krijg je zoveel uren vergoed. Goeie actie toch?

Dus ik ben Car Owner. En ik had het nooit van mezelf verwacht ooit over auto’s te bloggen, maar let op: dit is “mijn” auto:

Een Toyota Aygo. Check die shit:

De Aygo van Toyota is compact, maar indrukwekkend. Het vierwielige bewijs dat het leven niet saai hoeft te zijn. Kijk maar eens naar zijn energieke, sportieve gestalte. Gespierd, extravert en uitnodigend. Van de Aygo kun je veel zeggen, maar saai? Dat nooit.

De pittige Aygo is heel zuinig. Ook op het milieu. De Aygo is zelfs zΓ³ zuinig, dat hij BPM belastingvrij is. De Aygo is topkwaliteit met standaard o.a. 3 jaar garantie, stuurbekrachtiging en een radio/CD-speler met MP3-aansluiting.

Saai? Dacht het niet! Pittig! En gespierd. Hoppa!

13:51
xfactor

4 Responses to “Car Owner”

 1. Lotte zegt:

  haha, stoere ride, Menno!
  Stop er maar veel poetsuurtjes in, dan kan je lekker veel cruise’en!

 2. Plazpop zegt:

  Super bro! Kom maar snel naar Grunn cruisen πŸ™‚

 3. SdB zegt:

  Inderdaad … een mooi karretje

 4. Verbal Jam zegt:

  Straks kun je ook nog Super Car Owner (SCO) worden. Dan mag je de apk en de verzekering betalen! πŸ˜‰

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: Β©.