Home
xfactor
2 mei 2011
Posted by Menno, and filed under Film

Autosleutels kwijt? Een onbekende auto openbreken? Geen probleem. Pak een tennisbal en brand er met een schroevendraaier een gaatje in. Zet deze tegen het portierslot en sla er zo hard mogelijk op. De lucht blaast de deurvergrendeling omhoog.

Zo simpel is het. Althans volgens de film The Next Three Days (2010). Hier past hoofdrolspeler Russel Crowe de techniek toe nadat hij een YouTube filmpje heeft gekeken met de titel ‘Unlock a car door with a tennisball’. De scène in deze overigens erg goede film maakte me nieuwsgierig of dit filmpje echt bestond en verrek:

De volgende vraag die dan opkomt is natuurlijk of deze video niet net zo nep is als de film en heel slim is geüpload door de filmmakers.

Hoe dan ook. De techniek schijnt niet te werken. Dat hebben de Mythbusters in 2007 al bewezen. Daarbij: vergeten we het autoalarm niet?

21:07
Tags:
xfactor

4 Responses to “Gaatje in boor’n”

 1. Merel B. schreef:

  Zou een doodgewone plopper niet veel beter werken? Hoe dan ook, ik verheug me op de eerste sukkel die ik dit in het openbaar zie uitproberen.

 2. Merel B. schreef:

  Meh, m’n naamlink werkt niet. Nog een keer, nu goed. Ik ben niet veel slimmer dan de sukkel waar ik me in het vorige comment op verheugde, merk ik al weer.

 3. Menno schreef:

  Je naamlink werkt nu twee keer!

 4. Michael Minneboo schreef:

  @Merel B.: Het is blogspot.com, niet .nl, daarom werkt je naamlink niet.

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.