Home
xfactor
16 feb 2013
Posted by Menno, and filed under Film

Ligt het aan mij of is er gewoon geen goeie haaienfilm te vinden?
Ik zag de afgelopen tijd Jaws, Open Water en The Reef. Die waren goed tot erg goed. Wat ik daarna zag was allemaal slecht, zoals Deep Blue Sea en Sand Sharks. En als ik het internet (Letterboxd haaienlijst en IMDB haaienlijst) zo mag geloven is er gewoon geen goeie haaienfilm naast deze drie sterke rolprenten.

Of wel? Prove me wrong!

De posters van alle haaienfilms zijn in elk geval te gek (hoewel weinig origineel), zoals ook Jan Pieter Ekker reeds constateerde.

haaien

0:48
Tags: , ,
xfactor

2 Responses to “I’m gonna need a bigger haaienfilm”

  1. Irene schreef:

    Ik vond Open Water juist vreselijk! The Reef daarentegen veel beter.. Heb zopas ‘Bait’ gezien. Die vind ik super! Eindelijk weer ’s een goede.. Over 5 minuten is 2headed shark binnen, een haai met 2 hoofden? Zal niet meer dan ‘vermakelijk’ zijn.

  2. Menno schreef:

    Hm, Bait kon mij niet boeien, Irene. Ik vrees die two headed shark ook niet 😉

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.