Home
xfactor
20 jun 2007
Posted by Menno, and filed under Games

Terwijl ik dit tiep ben ik voor de Playstation 2 weggerukt door mijn lieve, maar zwaar verslaafde eega. Ze moest “even racen”. Voor de goede verstaander: dat is een half uur tot een uur geconcentreerd turen naar een teevee met een controller in je hand terwijl de meest vreselijke ziektes en scheldpartijen over je tong rollen als iets niet gaat zoals je wilt.

Mijn sympathieke broer zei laatst doodleuk dat ik zijn Pleesteesjun 2 wel mocht hebben. Hebben! Nadat ik een spreekwoordelijk sprongetje in de lucht maakte en een enthousiast maar ietwat verwijfd kreetje uitkraamde, vermande ik mij en zei in opperste beleefdheid iets als “wat wil je er voor hebben?” of “nee joh, dat kan ik toch niet aannemen”, uiteraard hopend dat hij zou zeggen “tuurlijk wel”, wat hij ook deed. Wat een held, hè! Nu staat de PS2 er al drie dagen en heb ik reeds drie spellen gekocht. En aan één daarvan zijn mijn vriendin en ik momenteel verslingerd: Need for Speed: Most Wanted.

Dope shit

Dope shit!Racen dus. Illegale streetraces en aan politieauto’s ontsnappen in de snelste pooierbakken. Vet cool! Maar dus ook erg verslavend en dodelijk vermoeiend voor oog en nek.
Met rsi in mijn duimen strompel ik nu maar weer eens naar de PS2 om weer een stapje hoger op de ‘blacklist’ van Need for Speed te komen. Het leven is zwaar.

14:54
Tags:
xfactor

4 Responses to “Aan de race”

 1. Aukje schreef:

  Als ik mijn ogen dicht doe sjesen de auto’s langs me heen…

 2. Maurice schreef:

  Als je plaatjes plaatst, Menno…Dan moet je ze verkleinen naar ongeveer 350 pixels. Dan overlappen ze niet.

  Graag gedaan, kusjes!

 3. swanz schreef:

  Ik heb ook een paar Need For Speed spellen.
  Heb in Maart de psx 3 gekocht, prachtige beelden maar nog niet echt mooie spellen helaas.
  p.s Aukje en schelden dat lijken twee aparte werelden.Ze lijkt (lees nu leek )me altijd de goedheid zelve;-)

 4. mvdw schreef:

  in sommige families bereikt de irritatiegrens eindeloze hoogten bij het zien van een door een of andere langharige FC-utrecht voetballer in de kiem gesmoorde schotpoging van dees of gene voetballer van een naar een grieks-romeinse god vernoemde geldmachine……

  Van alle tijden en alle plaatsen dus.

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.