Home
xfactor
15 jul 2007
Posted by Menno, and filed under Portfolio

Schelto Patijn is niet meer. Zaterdagnacht overleed hij op 70-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.
Patijn was reeds twee jaar burgemeester toen ik in 1996 mijn eerste woning in de hoofdstad betrok. Tot 2001 beoefende hij dit ambt, terwijl ik alweer twee verhuizingen verder was. Ik herinner me weinig slechts van de man en zie nog altijd dat olijke open gezicht voor me. Soms deed hij me denken aan Ome Willem.
Voor de site Amsterdam Centraal maakte ik onderstaande prent. Patijn als beschermengel.

Patijn
Klik op de tekening voor een grotere versie
22:59
Tags:
xfactor

2 Responses to “Beschermengel”

  1. mvdw schreef:

    tjekte m net op sate 5!

    ergens rechts op hoofdpagina!

  2. Scedan schreef:

    Zou Schelto die donderwolken van gisteren hebben veroorzaakt? Ik gun de man een wit donzen wolkje (mét armeleuningen) om lekker op uit te rusten. De man heeft goed werk verricht en dan is het goed rusten, toch?

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.