Home
xfactor
3 jan 2008
Posted by Menno, and filed under Horror, Overpeinzing, Strip

Een nieuw jaar, een nieuwe lay-out. Het is nog in de maak, maar de basis is er.
Ik hoop dat je het wat vindt.

Nog even een kleine terugblik op 2007… Het jaar dat Bloeddorst het licht zag. Na maanden voorbereiding gleed het verontrustende stripboek op 16 maart 2007, rechtsreeks uit de persen van de drukker, in de handen van de aanwezigen op de presentatieborrel in stripwinkel Lambiek. Een product waar ik apetrots op ben en waar velen bloed, zweet en tranen in hebben gestoken, niet in de laatste plaats de 30 tekenaars en schrijvers. Het album is gelukkig erg goed ontvangen en werd zelfs genomineerd voor beste album in de categorie ‘avontuur en vermaak’ op de Stripdagen te Houten.
We hebben het boek in 2007 flink lopen promoten. Zo was ik met verschillende tekenaars o.a. te vinden op het Amsterdam Fantastic Film Festival, de Stripdagen in Arnhem, Valkenswaard, Houten en Turnhout. Ook zaten we gekostumeerd en al op het Halloweenfeest van Boom Chicago en tijdens de speciale koopavond van muziekwinkel Fame. Zelfs de radio, tv en geschreven media wisten ons te vinden. Alles staat keurig opgesomd op de Bloeddorst – In de media pagina.

Boom
V.l.n.r. ik, Maarten Janssens en Jeroen Funke in Boom Chicago

Een prachtjaar wat dat betreft en een zeer rijke ervaring. Wat betreft 2008 en Bloeddorst: ik ben bezig met het financieel rondkrijgen van een tijdschrift. Bloeddorst the magazine, zeg maar. Same old formule in een nieuw jasje en hopelijk een aantal malen per jaar verschijnend. Maar hier later meer over.

Voor nu: een verontrustend mooi nieuw jaar gewenst!

2:18
Tags:
xfactor

2 Responses to “Bloederige terug- en vooruitblik”

  1. Mike's Webs schreef:

    Hey Men, interessante, maar vooral rustig ogende layout. I kinda like it.

  2. Menno schreef:

    Thanks, Mike!

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.