Home
xfactor
15 feb 2008
Posted by Menno, and filed under MennoKwis, Overpeinzing

Hallo, daar zijn we weer!
Een versch MennoKwisje voor jou! Ik zeg: ga er eens lekker voor zitten, denk er rustig over na en stuur de antwoorden voor zondag 23.59 uur in. Ter herinnering: in het bezit van een MennoKwis Joker zijn: Erik Kriek (2x), Johan de Rooij, Serge Baeken (2x), de Bladvullers, Tinus, Maarten Gerritsen en David de Rooij. Gebruik ze, want het kan je naar de Hall of Fame top helpen. Ook deze keer is er weer een Joker te winnen. Zet ‘m op!

MennoKwis 23 - Zit niet zo lang te peinzen!

Het is niet meer mogelijk mee te doen. Over twee weken weer een MennoKwis! 

2:45
Tags:
xfactor

Comments are closed.

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.