Home
xfactor
28 feb 2008
Posted by Menno, and filed under Actualiteit, Overpeinzing

“Lazer op, stomme klootzak”, of “lazer op, ouwe lul”. In het Frans is het gewoon ” Casse-toi, pauvre con”.

SarkozyDe woorden van de Franse president Sarkozy galmen inmiddels vier dagen na en vallen internationaal niet goed. Le Nicolas voor de zoveelste maal in het nieuws om iets onbenulligs. Want laten we eerlijk zijn: waar hebben we het over! Je moest eens weten wat de man privé allemaal zegt over “zijn” volk. Het zal vast wel een stapje verder gaan dan ‘stomme klootzak’. Altijd die massa, dat klootjesvolk. Immer vriendelijk en één keer uit je slof schieten (en gelijk op film vastgelegd). Ach, overkomt iedereen.

Nicolas Paul Stéphane Sarközy de Nagy-Bocsa is pas sinds mei 2007 president, maar heeft nu al voor meer sensationeel en roddel-voorpagina-nieuws gezorgd dan Mitterand en Chirac tezamen. Zijn vrouw trok hem tijdens het presidentsschap niet meer en Frankijk had voor het eerst een alleenstaande leider. “Zie je wel. Het kan wel!” moet Mark Rutte gedacht hebben. Helaas, Sarkozy had binnen mum van tijd (twee maanden!) wél een nieuwe vlam en niet de minste. Fotomodel en zangeres Carla Bruni deelde de lakens eerder met Mick Jagger, Eric Clapton, Kevin Costner, Donald Trump en Vincent Perez. Een paar maanden later trouwde het stel. Doet Sarkozy niet verkeerd.

Carla Bruni

En iemand vriendelijk lachend uitschelden noemen vind ik ook nog wel grappig. Maar een eerder voorval spande wel de kroon. Sarkozy op de G8 bijeenkomst in 2007. Net geluncht met de Russische president Poetin en strontje lazarus van de wodkaatjes op het podium verschijnen.
Deze president is gewoon rock ‘n’ roll in zijn puurste vorm!

4:10
Tags:
xfactor

3 Responses to “Rockster Sarkozy”

  1. Aukje schreef:

    De televisie leert ons de laatste tijd veel nieuwe zinnen: na Joran’s ‘coño’ nu ook ‘Casse-toi, pauvre con’. Hm, allemaal nieuwe woorden met een c.

  2. Mike's Webs schreef:

    Viva la France! 🙂

  3. Mike's Webs schreef:

    (en Las Vegas natuurlijk);)

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.