Home
xfactor
10 apr 2008
Posted by Menno, and filed under Nieuwe media

Twitter. Kent u die uitdrukking?

Sinds een tijdje ben ik actief op Twitter. Ja, echt. Voor diegenen die nu met handen in haren gaan zitten en ouwerwetse Matthijs van Nieuwkerk-opmerkingen gaan maken, verwijs ik graag door naar deze Wikipedia-pagina. Waar het in kort op neer komt is dat je via deze dienst online aan anderen kunt laten weten wat je doet. Dat is namelijk de hamvraag: what are you doing?. En dat dan steeds in maximaal 140 leestekens omschrijven. Micro-blogging wordt het door de fanatici genoemd.

Piep

Wat hier de zin van is? You tell me. Ik probeer nu al weken de meerwaarde te ontdekken, maar zie ‘m nog niet. Moet wel zeggen dat het intrigeert. Anders schreef ik dit stukje niet. Heb me ook laten vertellen dat het leuker en nuttiger wordt als je meer contactpersonen hebt, followers zoals dat heet. Dusseh…ik zou zeggen voeg me maar toe!

Mennomail op Twitter

sylvester_tweety.jpg

0:14
Tags:
xfactor

3 Responses to “Tweety”

 1. Mike's Webs schreef:

  Het grappige aan Twitter is dat veel mensen extreem voor of juist extreem tegen zijn. Hoewel het aantal Twitteraars niet heel groot is in NL geloof ik. Ik blog voorlopig nog op de ouderwetse manier, thank you very much. Alhoewel ik geen anti-Twitteraar ben overigens. Ben benieuwd naar jouw ervaringen de komende tijd Menno. Misschien ben je over een maand wel een echte Twitter-jehova geworden… 😉

 2. rob schreef:

  aaaah menno.. dat je striptekenen inruilt voor webloggen is nog daaraan toe, maar dat je nu ook nog gaat twitteren is helemaal zonde van je tijd.
  tenzij je er een tekening van maakt? af en toe?

 3. Menno schreef:

  Okee, beloofd!

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.