Home
xfactor
23 mei 2008
Posted by Menno, and filed under MennoKwis, Overpeinzing

Lieve lezer van MennoBlog,

Ik presenteer u … de 25e MennoKwis. Een feest op zich. Reeds 24 maal heeft u uw kostbare bloed-, zweet- en traandruppels rijkelijk laten vloeien tijdens het peinzen op de pittige kwissen van dit blog. Dat weet ik. Ik ga het u nog éénmaal aandoen. Nummer 25 betekent namelijk het einde van de MennoKwis.

Niet getreurd. Droog die tranen maar weer, want uiteraard verdwijnt MennoKwis niet helemaal. Ik ga gewoon even broeden op een nieuwe vorm. 25 Keer dezelfde formule gaat ook vervelen. Verwacht volgende keer dus een nieuwe MennoKwis, waar zeker ook video- en audiofragmenten de revue zullen passeren. We leven tenslotte in een tijd van Web 2.0, verdomme!
Dus. Ruim nog één keer uw speelgoed op en schuif gezellig aan voor MennoKwis ouwe stijl. Nummertje 25.

Te winnen ditmaal: de top van de Hall of Fame. Na deze Kwis begint de puntentelling weer gansch op nul.
Om de boel extra spannend te maken is er een dikke vette brute bad motherblogging bonusvraag die maar liefst 100 punten waard is! Honderd ja. U kunt dus ineens aan de top staan. Consequentie voor de Grote Winnaar is wel: maak de volgende MennoKwis. Nummer 26, zeg maar.
Dus. Daar gaan we! Spelregels hier. Voor diegenen met Jokers: zet ze in! Het is je laatste kans! Het formulier vindt u achter de ‘Lees vooral verder’-knop. Deadline: zondag 23.59 uur. 3 x Toi!

MennoKwis 25 - Nog één keer. KOM OP!

Het is niet meer mogelijk in te zenden. Tot de volgende Kwis!

0:15
Tags:
xfactor

Comments are closed.

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.