Home
xfactor
29 okt 2008
Posted by Menno, and filed under Horror, Zombies

Even pluggen!

Vanaf Halloween kondigt Bloeddorst zijn plannen aan voor een herstart als kleine, onafhankelijke en ondergrondse horror-reeks van Benedenlandse bodem. Gesterkt door de goede ontvangst van het Bloeddorst-album in 2007 (nominatie ‘Beste Album Vermaak’ door het Stripschap) heeft initiatiefnemer Menno Kooistra (ik dus) het groene licht gegeven om het overvloedige bloed te laten stromen waar het niet gaan kan. Om dit kracht bij te zetten geeft kersverse gelegenheids-uitgever buro-Lamp een mini-preview uit met het storyboard van ‘Terugval‘. In deze 24HourComic tekent oud-Duck-tekenaar Maarten Janssens zijn angst voor kinderen van zich af in een schokkend relaas van acht pagina’s. Zien is geloven!

Door de uiterst beperkte oplage van 30 stuks zul je er snel bij moeten zijn om dit collector’s-item te bemachtigen. Op = op. Kosten: €4,95 + portokosten en wat moeite: neem contact op met buro-Lamp en vermeld je adres en of je er een guitig kindje in getekend wil hebben.

13:26
Tags:
xfactor

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.