Home
xfactor
27 okt 2008
Posted by Menno, and filed under Horror, Zombies

Twee nieuwtjes voor de fan van horror, Bloeddorst en Menno.

Eén
Bloeddorst is aanwezig met een klein team van tekenaars op de Halloween koopavond in cd- en dvd-winkel FAME. Zie deze aankondiging op de website van Fame.
We zullen hier uiteraard Bloeddorst tegen een vriendelijke prijs aanbieden, maar ook jouw pretty face vastleggen in een fraai zombieportret! Of je naam op een graftombe. Wat jij wil. Exclusief: een preview van de toekomst van Bloeddorst. Want hell yeah, we will be back. Meer verrassingen op vrijdag 31 oktober in Fame, van 20.00 tot 22.00 uur. Be there. Al is het alleen al voor de gezelligheid (en gratis bier)!

Let wel op: toegang voor deze avond is alleen voor FAME kortingspashouders, maximaal 1 introducee. Dus snel scoren die pas!

Twee
Op Eeuwig Weekend zal van dinsdag t/m vrijdag een Horror 4-daagse plaatsvinden. In de aanloop naar Halloween zullen dagelijks meerdere bijdragen geplaatst worden met het thema horror. Verwacht video’s, reviews, columns, cartoons en meer.
Maarten Janssens verzombiede de EW vis alvast:

1:08
Tags:
xfactor

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.