Home
xfactor
16 nov 2011
Posted by Menno, and filed under Audio, Bowie

Sinds in met de bolide naar mijn werk in Hilversum rijd, luister ik eindelijk weer veel, heel veel muziek. De akoestiek in de kleine ruimte is subliem en de speciaal aangeschafte radio en 170 watt boxen laten het perfect klinken. Met de iPhone volgestampt met mijn muziekbieb is het autorijden oprecht een groot genot.

Naast muziek gooi ik er ook cabaretvoorstellingen, luisterboeken en podcasts tegenaan. Ook hiervoor is de auto een dankbaar luisterobject. In de laatste categorie luister ik heel graag naar de sublieme Radioboeken podcast of de ontroerende en uitermate boeiende uitzendingen van VPRO’s Plots (om nog maar te zwijgen over oude Radio Bergeijk en Ronflonflon afleveringen).

Vorige week heb ik de nerdy filmgrootverbruikers van Film Sack ontdekt. Zij behandelen per aflevering in één uur een film. Vier op en top Amerikaanse dudes (Join Scott Johnson, Brian Ibbot, Brian Dunaway en Randy Jordan) die over films lullen. Op een erg vermakelijke manier.
Ze zijn inmiddels bij nummer 95 (‘The one about Smokey and the Bandit’) aanbeland, en films als Candyman, The Fly, Beetlejuice, Time Bandits, ExistenZ en Rumble in the Bronx passeerden reeds de revue. Helaas alleen maar Amerikaanse producties (correct me if I’m wrong), maar dat in consideratie genomen, luistert het heerlijk weg.

Als Bowie fanaat wil ik je deze niet onthouden. Ze behandelen hier Jim Henson’s Labyrinth uit 1986 en werkelijk alles komt aan bod. Van de strakke panty van de Goblinking tot de acteerprestaties van Ludo de muppet. Ik heb me kostelijk vermaakt.

http://www.archive.org/download/FilmSack24-Laberynth/FilmSack24-Laberynth.mp3

Daaronder zie je de mannen live in actie. Enjoy!

23:31
Tags:
xfactor

2 Responses to “Podcasten met Film Sack”

  1. Michael schreef:

    Menno, ik ga er spontaan van dromen ook auto te rijden.

  2. Menno schreef:

    Haha, rij een keer met me mee. Gaan we samen nerdy’en met Film Sack!

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.