Home
xfactor
14 jan 2014
Posted by Menno, and filed under Foto, Ik plog dus ik ben

Geïnspireerd en aangemoedigd door Martine van 10e.nl vandaag een heuze plog op dit blog! Wat is plogging? Gewoon, photo-logging. Niks nieuws ook, alleen is de term de digitale wereld ingeslingerd door Martine. Al weet ik dat niet zeker. Maakt ook niet uit. De hele dag heb ik kiekjes gemaakt van mijn bezigheden, de een bewust, de ander op z’n lomo’s. Leuk voor later, zeker voor mij, wellicht ook voor jou.

Dit ben ik. Fris achter de oren, klaar om te ploggen.

Dit ben ik. Fris achter de oren, klaar om te ploggen.

In de hoop dat mijn nieuwe lenzen vandaag bezorgd worden, gaan de oude versleten exemplaren weer in.

In de hoop dat mijn nieuwe lenzen vandaag bezorgd worden, gaan de oude versleten exemplaren weer in.

Het gezin is niet gediend van geplog in de ochtend. En terecht.

Het gezin is niet gediend van geplog in de ochtend. En terecht.

Vader en zoon zijn nogal merkvast.

Vader en zoon zijn nogal merkvast.

Aandacht.

Aandacht.

Vandaag met de bolide naar het werk.

Vandaag met de bolide naar het werk.

Met mijn vertrouwde thermosmok koffie.

Met vertrouwde thermosmok koffie.

Deze prent schoot ik om de brug in de verte te laten zien die al dertig jaar in de maak is en over dertig  jaar af komt. Macaber nabericht: ik las 's avonds het bericht dat linksachter mij onder de brug op bovenstaande foto een dame zichzelf had opgehangen. Reed ik dus gewoon langs, al ploggend.

Deze prent schoot ik om de brug in de verte te laten zien die al dertig jaar in de maak is en over dertig  jaar af komt. Macabere aanvulling: ik las ’s avonds het bericht dat linksachter mij onder de brug op bovenstaande foto een dame zichzelf had opgehangen. Reed ik dus gewoon langs, al ploggend.

Quite a view op de A10.

Quite a view op de A10.

Dit vind ik dus zo'n onbestemd vaag gatding. Na afslag Hilversum Noord. Maak er dan wat écht leuks van!

Dit vind ik dus zo’n onbestemd vaag gatding. Na afslag Hilversum Noord. Maak er dan wat écht leuks van!

Enfin, we zijn er. Ik werk bij de rechteromroep.

Enfin, we zijn er. Ik werk bij de rechteromroep.

Collega G. baalt dat ik de laatste weken maar steeds op tijd aankom, want zo loopt 'ie steeds traktaties mis.

Collega G. (links) baalt dat ik de laatste weken maar alsmaar op tijd aankom, want zo loopt ‘ie steeds traktaties mis.

Mijn cockpit.

Mijn cockpit.

Lieftallige collega's D. en M.

Lieftallige collega’s D. en M.

D. en haar verzameling bowlingfanaten.

D. en haar verzameling bowlingfanaten.

Lunch en afgrond.

Lunch en afgrond.

Nog meer afgrond met aan het eind het Stationnement Gênant van Wim T. Schippers, beter bekend als de drol.

Nog meer afgrond met aan het eind het Stationnement Gênant van Wim T. Schippers, beter bekend als de drol.

Het begin van een montageschema. Ik monteer  vrijdag dus de nieuwe VPROTV en niet Flo.

Opzet van een montageschema. Ik monteer vrijdag dus de nieuwe VPROTV en niet Flo.

Voor de rest vooral gewerkt vandaag. Had nog wel ruzie met Chrome die blijkbaar voor dikke vertraging zorgt op mijn macbook door de app Chrome Helper.

Voor de rest vooral gewerkt vandaag. Had nog wel ruzie met Chrome die blijkbaar voor dikke vertraging zorgt op mijn macbook door de app Google Chrome Helper.

Naar huis. De lampen in de parkeergarage van Villa VPRO blijven een fraai beeld geven.

Naar huis. De lampen in de parkeergarage van Villa VPRO blijven een fraai beeld opleveren.

Dikke file weer (het is dinsdag), waarom dan geen selfie.

Dikke file weer (het is dinsdag), uitgelezen kans voor een selfie.

En bij langzaamrijdend verkeer valt des te meer op hoe verslaafd mensen zijn aan hun mobiel. Men kijkt niet meer op de weg, maar op het kleine lichtgevende scherm. Iedereen. Ik niet, zou ik nóóit doen.

En bij langzaamrijdend verkeer valt des te meer op hoe verslaafd mensen zijn aan hun mobiel. Men kijkt niet meer op de weg, maar op het kleine lichtgevende scherm. Iedereen. Ik niet, zou ik nóóit doen.

Thuis. Hey, mijn nieuwe lenzen!

Thuis. Hey, mijn nieuwe lenzen!

D. naar bed doen en terwijl hij in slaapt sukkelt lezen in Stephen Kings '22-11-1963'. Waanzinnig!

D. naar bed doen en terwijl hij in slaap sukkelt lezen in Stephen Kings ’22-11-1963′. Waanzinnig!

Snurken = op kousenvoeten wegglippen.

Snurken = op kousenvoeten wegglippen.

Eten. Journaal. Poes. Plogverslag online zetten.

Eten. Journaal. Poes. Plogverslag online zetten.

Zoiets dus. Wellicht morgen weer. Of volgende week. Bevalt goed. Want als ik ploggoeroe Martine nog even mag citeren: “Zit ik bijvoorbeeld een dag thuis, dan denk ik ‘Crap, ik moet naar buiten, foto’s maken.’ Zo kom je nog eens ergens en het houdt je op de straat.”. Mee eens.

23:35
Tags:
xfactor

2 Responses to “Put another plog on the fire for me: 14 januari 2014”

  1. kurai Hoshi schreef:

    Geslaagde eerste plog, leuk zo’n intiem inkijkje in je dagelijkse leven en gelijk wat reclame maken voor je werkgever 😛

  2. Menno schreef:

    Thanks mate. Ja het is een beetje exhibitionisme voor voyeurisme.

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.