Home
xfactor
3 Jul 2016
Posted by Menno, and filed under Film, Montage, Portfolio, Video

Ruim een week ben ik, voor mijn VoorDeFilm-project, begonnen aan een nieuwe videoreeks: de 1 Minute Movie Mashup. Aangezien ik graag en veel monteer en mashups mijn ding zijn leek me dit een aardig concept. In één minuut een supercut fabriceren, die vermakelijk zijn, scherp of grappig. En ze zijn lekker snel te consumeren door de drukke kijker die ‘m voorbij ziet komen in z’n tijdlijn.

Ik probeer de video’s minimaal tweewekelijks online te zetten. De eerste twee afleveringen zijn al daar. Enjoy!

__________________________________________
Soortgelijke artikelen op MennoBlog:

  1. Nieuw project: VoorDeFilm

    Een week geleden is mijn nieuwe project live gegaan: VoorDeFilm. Een videokanaal waarop filmexperts films inleiden. Explicateurs als het ware....

  2. MacFan interview

    Eerst kwam Tonio van Vugt op bezoek. We praatten een uur over mijn werk als mashupper en editor van video-essay’s...

8:30
Tags:
xfactor

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.