Home
xfactor
16 jan 2008
Posted by Menno, and filed under MP3, Muziek

Zen, dé iPodEen nieuwe rubriek op MennoBlog, waarin ik de inhoud van mijn MP3 speler (de Creative Zen Micro) met je deel.

Ik post een liedje in MP3 formaat, vertel er wat over en raad je aan je leven te verrijken door te luisteren naar het nummer. Dit kan via een speciale ‘player’ die je gewoon in de post zelf kunt afspelen. Techniek van tegenwoordig!

Dus: vandaag, lieve luisteraars, wil ik jullie deelgenoot maken van een stukje van mijn levensplezier. Niet dagelijks, maar toch zeker twee a drie keer in de week zet ik deze track op mijn kop via mijn Zen (iPod is voor het klootjesvolk) tijdens een frisse wandeling, dan wel fietstocht door de prachtige stad die Amsterdam is. Je krijgt er een stoot energie van, je wordt overvallen door een gevoel van euforie en je kan de hele wereld aan. Al is het maar voor 3 minuut 35.

Geniet mee met het vuige Motherfucker from Hell van The Datsuns, een sympathiek bandje uit Nieuw Zeeland, opgericht in 2000. Rock ’n roll op z’n rock ’n rollst. Verstand op nul, boxen op tien en heen en weer maar met dat hoofd.

The Datsuns – Motherfucker from Hell (3’34”):

[audio:http://www.mennomail.nl/audio/The_Datsuns_Motherfucker_from_hell.MP3]

Kan jij de dag weer aan! Graag gedaan.

3:39
Tags:
xfactor

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.