Home
xfactor
28 jan 2008
Posted by Menno, and filed under Overpeinzing

Zei ik laatst niet dat mooie stukjes street-art geen lang leven beschoren zijn? Ja, dat zei ik. De mooie piece die ik 19 november 2007 voor de City bioscoop aantrof is er nog steeds, maar heeft een drastische metamorfose ondergaan.
Een waarschuwingsbord is bruut over de schildering geplaatst en rechts besloot een  geflipte kunstenaar wat letters over de skelettenkop te spuiten. En nog maar te zwijgen over de rode inkleuring links en stipjes rechts, hoewel dat waarschijnlijk het werk van de originele kunstenaar is.

Leuk om de verschillende gedaantes van een kunstwerk te volgen gedurende de korte tijd dat het in de buitenlucht hangt. Hoewel, City is nog wel even gesloten, toch?
To be continued.

Beauty?

17:06
Tags:
xfactor

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.