Home
xfactor
1 feb 2008
Posted by Menno, and filed under New York, Overpeinzing

Mijn prachtige eega en ik hebben de knoop doorgehakt en een retourtje Grote Appel geboekt. Voor een week. Gekkenhuis. Hotelletje is gereserveerd en vlucht geboekt. Maar eerst eens een tijdje voorpret hebben. En pret is leuk met Google Earth! Nu komt het programma gansch tot zijn recht. Wat een skitterende ontwikkeling.

Inmiddels heb ik er al ontelbare dagdelen opzitten, want je blijft surfen over de aardkloot. Je kunt gewoon intoetsen wat je wilt en je vliegt er heen. Moet je eens kijken hoeveel grote koffiekopjes er zijn op Manhattan!

NY!

En ja, we zitten vlakbij Ground Zero. Sterker: twee blocks away. Vreemde gedachte, na hier het een en het ander over te hebben geschreven en te denken. Maar we zitten ook vlakbij Bowie, die aan Battery Park vertoeft. En wat heb ik er zin in! In 2003 was ik er reeds eerder, maar ik ben van mening dat je minstens een keer in de vijf jaar naar New York moet. Nou ja, dat verzin ik nu ter plekke.

Jij nog tips? Must-see’s? Mijn interesses zie je rechtsboven in het rood!

 

1:28
Tags:
xfactor

2 Responses to “Start spreading the news”

  1. edwin schreef:

    wellicht dit: http://www.mrchocolate.com/ ?

  2. Merel schreef:

    Hee, ik ga ook! Wanneer gaan jullie?

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.