Home
xfactor
4 feb 2008
Posted by Menno, and filed under Overpeinzing

Ik denk dat nog nooit zoveel mensen hebben geweten dat SBS6 vanavond ‘Lethal Weapon 3’  uitzendt.

11:23
Tags:
xfactor

3 Responses to “Sloot”

 1. Mike's Webs schreef:

  Ik snap best dat Peter R. – mediageil als hij is – op deze manier zijn grote onthulling wil doen. Goed voor de kijkcijfers van zijn programma. Maar ergens vind ik het ook wel weer stuitend dat een dergelijke zaak en gevoelens van de nabestaanden op deze manier worden gebruikt voor commerciele televisie.

 2. René schreef:

  De reclame voor deze kwaliteitsfilm is me ontgaan, ik was gefocused en afgeleid door het Hart van Nederland-duo dat telkens reclame voor zichzelf maakte. 20 minuten Joran en vervolgens 5 minuten commercial break en dat gedurende 2 uur.. Het ontbrak er nog maar aan dat het programma werd gesponsored door Arubus Travel!

 3. mvdw schreef:

  ik heb m gemist, gelukkig was de trailer supervet!
  en de ondertitels beter dan het boek, maar het boek weer beter dan de film.

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.