Home
xfactor
27 Okt 2013
Posted by Menno, and filed under Persoonlijk, Portfolio, Video

Max LaadvermogenWeet je nog? Eind augustus van het jaar 2010 schreef ik over Max Laadvermogen, de wetenschappelijke jeugdserie van de VPRO en dat ik als megafan van het eerste uur het zo jammer vond dat deze reeks nooit op dvd was uitgekomen.

Sinds ik bij de VPRO werk, vanaf april 2008, ben ik bezig geweest met een lobby om Max opnieuw uit te brengen en in april van dit jaar kwam zowaar één aflevering online.

Nu, 27 oktober 2013 is de dag daar dat alle, ik herhaal alle afleveringen van Max Laadvermogen terug zijn te zien op de site van Villa Achterwerk. De aanhouder wint.

Voor Villa Achterwerk en het nieuwe VPROTV op vpro.nl maakte ik een video-item tgv de terugkeer van Max. Ik interviewde René Groothof en Midas Dekkers en vroeg hen naar hun herinneringen aan de serie.
Vandaag verscheen het item online.

Veel plezier met de 13 afleveringen!

__________________________________________
Soortgelijke artikelen op MennoBlog:

 1. Bowie en zijn invloed op de popcultuur (VPRO)

  Dit item maakte ik afgelopen week met VPRO collega Jonathan Maas: Al bijna vijftig jaar wordt er gezocht naar het...

 2. Kubrick op, in en uit de VPRO Gids

  Dinsdag verscheen VPRO Gids nr. 24 met een artikel over het aankomende Stanley Kubrick retrospectief plus expo in het nieuwe...

 3. Boeken op Bezoek

  Sinds een klein jaartje maak ik samen met VPRO Boekenman Wim Brands de reeks ‘Boeken op Bezoek’. Hier gaan we...

22:40
xfactor

2 Responses to “Video: Max Laadvermogen, 27 jaar later”

 1. J. Burkunk zegt:

  Ongelofelijke held! Dit is een prachtig stukje jeugdsentiment en ben heel blij dit zometeen aan mijn zoontje te laten zien. Gaaf!

 2. Menno zegt:

  Heel graag gedaan, geloof me 😉

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.