Home
xfactor
27 okt 2013
Posted by Menno, and filed under Persoonlijk, Portfolio, Video

Max LaadvermogenWeet je nog? Eind augustus van het jaar 2010 schreef ik over Max Laadvermogen, de wetenschappelijke jeugdserie van de VPRO en dat ik als megafan van het eerste uur het zo jammer vond dat deze reeks nooit op dvd was uitgekomen.

Sinds ik bij de VPRO werk, vanaf april 2008, ben ik bezig geweest met een lobby om Max opnieuw uit te brengen en in april van dit jaar kwam zowaar één aflevering online.

Nu, 27 oktober 2013 is de dag daar dat alle, ik herhaal alle afleveringen van Max Laadvermogen terug zijn te zien op de site van Villa Achterwerk. De aanhouder wint.

Voor Villa Achterwerk en het nieuwe VPROTV op vpro.nl maakte ik een video-item tgv de terugkeer van Max. Ik interviewde René Groothof en Midas Dekkers en vroeg hen naar hun herinneringen aan de serie.
Vandaag verscheen het item online.

Veel plezier met de 13 afleveringen!

22:40
xfactor

3 Responses to “Video: Max Laadvermogen, 27 jaar later”

 1. J. Burkunk schreef:

  Ongelofelijke held! Dit is een prachtig stukje jeugdsentiment en ben heel blij dit zometeen aan mijn zoontje te laten zien. Gaaf!

 2. Menno schreef:

  Heel graag gedaan, geloof me 😉

 3. Rutger schreef:

  Hey Menno! Wat een fijne site. Stuitte hier per ongeluk op omdat ik opzoek was naar Max Laadvermogen. Wat fijn dat je zo goed hebt gelobbyd. Ik ga ook meteen eens opzoek naar waar ik dat geweldige boekje heb gelaten!

  Cheers!

  PS: beetje jaloers, op iedereen trouwens die zich MASTER of arts mag noemen. Wellicht dat ik die twee jaar er nog eens aan plak …

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.