Home
xfactor
22 feb 2009
Posted by Menno, and filed under Strip

Mijn stripfiguurtje Trui ligt inmiddels al 5 maanden onder de groene zoden. Hier wierp ik het overlijdensbericht de wereld in. Haar webstek is er nog, maar die zal binnenkort ook een stille dood sterven.

Triest allemaal.

Gelukkig bood tekenaar Hallie Lama onlangs troost met deze prachtige prent. Het maakt veel goed.


(Klik voor groter formaat)

11:47
Tags:
xfactor

5 Responses to “Ode aan Trui”

 1. Mike's Webs schreef:

  Hi!Hi! Mooi eerbetoond aan Trui.

 2. Rutger schreef:

  Is er eigenlijk ook een graf van Trui? :O

 3. Menno Nicolai schreef:

  Heeft niks met Trui te maken, maar wel met je iPhone aspiraties. Lees dit: http://www.mennonicolai.com/archive/2009-m02#e1726 en als je advies nodig hebt, ik weet inmiddels alles wat er over de aanschaf van simlockvrije iPhones te weten is (nou ja, heel veel in ieder geval). En als je minder dan 600 euro moet betalen voor de 8gB uitvoering zorg dan dat je goed weet met wie je zaken doet!

 4. Paul schreef:

  De trui website moet je niet verwijderen! Cultureelerfgoed! Ik heb Spankythemonkey.com ook nog steeds als mooi archiefje. Zie het als een grafzerk op een begraafplaats, af en toe kan je er nog heen om je respect te betuigen. Hmmm idee voor een site, plek waar mensen hun stripsite kunnen plaatsen die terziele is? Hebben we er al twee zo?

 5. Krulle schreef:

  bedankt Hallie!

Leave a Reply

 
xfactor
Dit is de webstek van Menno Kooistra. Alles wat zich binnen de digitale muren van Mennomail.nl afspeelt is beveiligd door deze jongen: ©.